5x40jaar lid van de korfbalclub!

Woensdagavond 23 juni was er een seizoensafsluiting. We speelden een wedstrijd 4 tegen 4 met gemixte teams van alle verschillende teams van de Playing Girls. Wat was het fijn om weer echt partijtje te mogen doen, na al die maanden waarin het (vanwege de Corona-maatregelen) niet mocht! Na de wedstrijd was er een drankje en lekkere versnapering in de kantine (die ook net weer open was!). Voorzitter Ilse richtte het woord aan alle leden en zette in het bijzonder 5 leden in het zonnetje. 5 jubilarissen mochten vieren dat zij al 40 jaar lid zijn bij de Playing Girls.
Dat zijn (van links naar rechts)
Hannie Loermans – Loes Janssen – Elly Nillisen – Loes van de Heuvel – Truus Uijen de Kleijn

Gefeliciteerd met dit jubileum!
En op naar nog vele sportieve jaren bij onze korfbalclub!