Verrassingsfeestje voor drie aftredende bestuursleden

Woensdagavond 1 juli kwamen Theo Lemmers, Trees Meulepas en Gerda Rutten nietsvermoedend naar de Waaijershof voor een vergadering in het kader van de overdracht.. Tenminste dit was hen verteld. In werkelijkheid zat de Waaijershof vol met alle leden van de korfbalclub en de familie van Theo, Trees en Gerda. Het werd een verrassingsfeestje voor deze drie toppers! Alle drie hebben ze zich jarenlang ingezet voor de korfbalclub. Theo vierde zelfs zijn 50-jarig jubileum! Dit alles was dus (zelfs in deze Corona-tijd) zeker een feestje waard!!!

Theo, Trees en Gerda werden verrast met toespraken, bloemetjes, cadeaus en een ABC van het nieuwe bestuur (Ilse, Annemiek, Marieke en Rob). Het was een gezellige en geslaagde avond.

Hieronder de foto’s: