De F-jes zijn kampioen!

Op zaterdag 12 oktober is het dan eindelijk zover, de kampioenswedstrijd, in Balgoij tegen Prinses Irene. Voor een aantal meiden de eerste keer en extra spannend dus. De wedstrijd begon ook nog even spannend. De meiden scoorden al na een paar minuten, maar een paar minuten later scoorden de tegenstander. Een paar minuten later scoorden de meiden weer, maar direct daarna scoorde de tegenstander ook weer. De stand was dus weer gelijk, 2-2. Daarna gingen de meiden als een speer, ze bleven aan het scoren, pas na 6-2 krijgen ze weer een doelpunt tegen. Uiteindelijk wordt het 7-4. Een mooie overwinning dus en ongeslagen kampioen! En dan begint het feesten. Ze worden gefeliciteerd door velen. Van alle teams krijgen ze lekkers, van de senioren zelfs champagne om mee te proosten en van het bestuur een kampioenstaart om heerlijk van te smullen en tot slot van de ouders een t-shirt zodat iedereen kan zien dat ze kampioen zijn geworden.  Polonaise, tot zelfs in de douche, maakt het feest helemaal compleet.

Senioren Fortuna – Playing Girls helaas geen kampioen
Op zondag 20 oktober tegen de nummer 3: T.O.G. spelen de dames hun kampioenswedstrijd in Overlangel. Winst is nodig om het kampioenschap te kunnen pakken, bij gelijk worden ze gedeeltelijk kampioen en bij verlies is Splash de kampioen. Ondanks het regenachtige weer is er toch veel publiek, voor beide partijen. Dat verhoogt de spanning bij de toch wel zenuwachtige dames. Al snel krijgen ze een strafworp en komen ze daarmee op 1-0 voor. Helaas, vrijwel meteen krijgen ze een doelpunt tegen en wordt het 1-1. Daarna gaat het hard en met 6-1 achter gaan ze de rust in. De tweede helft gaat beter, meer gerichte kansen volgen, er komen minder tegendoelpunten. Maar helaas, het is niet genoeg, de dames verliezen met 9-2.