Geslaagd uitje!

Zaterdag 7 september hadden we een uitje met alle teams.
We dronken eerst een kopje koffie/thee met wat lekkers bij Hanneke. Daar hoorden we wat er voor vandaag op de planning stond; Levend Ganzenbord en mini-pizza’s bakken.
Helaas was het wat regenachtig weer, waardoor we de fiets inruilden voor auto’s om naar Herpen te rijden.
Daar aangekomen kregen we een speluitleg, terwijl er nog een flinke bui viel. Daarna werd het gelukkig droog en gingen wij in 2 groepen met een bolderkar vol spellen op pad om Levend Ganzenbord te spelen.
Kegelen, rauw ei kapot gooien, het lolly-spel, darten, cricket, voelspel met blinddoek etc. Allerlei spelletjes hebben we gedaan en hadden daarbij de grootste lol. Net voor een nieuwe grote bui kwamen we allemaal weer terug bij Bike Adventure in Herpen, waar we nog een drankje kregen en de winnaars (Corina, Dianne en Marieke) een presentje.
We reden terug naar Niftrik om in de Waaijershof gezellig te gaan pizzarette-en. Iedereen mocht z’n eigen mini-pizza’tjes maken. Iedereen had zo’n honger na de actieve middag, dat alle pizza’s en zowat alle ingrediĆ«nten op gingen. We sloten af met een lekker ijsje.
Zowel de activiteit was het eten; het was een groot succes!
Zie hieronder de foto’s.