Pietentraining

Op woensdag 21 november kreeg Ilse (trainster van de jeugd) een brief van Sinterklaas en zijn pieten voor de korfballers waarin stond dat er op woensdag 28 november geen gewone training maar een echte Pietentraining zou zijn! Voor de E-jeugd maar ook voor de meiden van de Kangoeroeclub. Er stond ook in dat ze een pietenmuts met veer, en appels en peren mee moesten nemen voor de opdrachten.

Op 28 november bleek bij binnenkomst al dat de pieten de hele gymzaal omgetoverd hadden tot een oefenterrein. Er lag een brief met opdrachten klaar. En ook nog lekkers voor tussendoor.
Tegen het eind van de training bonsde piet hard op de deur en lag er een zak met cadeaus in de kleedkamer. De meiden waren nog niet klaar met de opdrachten en vonden ze zo leuk dat ze eerst de opdrachten hebben afgemaakt en daarna de cadeaus pas hebben uitgepakt.

De pietentraining was, mede dankzij trainster Ilse, een groot succes!!!

Klik snel op ´lees meer´ om de foto´s van de pietentraining te bekijken.